Eiken buitenkeuken laten maken?

Een eiken buitenkeuken om uw tuin compleet te maken

Wanneer u ook graag een prachtige, maatwerk eiken buitenkeuken wilt laten plaatsen bent u bij Van Meel Timmerwerken aan het juiste adres. Door prachtig Frans eikenhout te gebruiken bent u zeker van een luxueuze, moderne keuken. Droom weg in een tuin die perfect bij u past. Geniet van nostalgie, authenticiteit en kwaliteit. Zoekt u meer informatie over de mogelijkheden of onze werkwijze? Als sparringpartner informeren wij u graag. Aarzel niet en Vraag direct meer informatie aan.

Van Meel Timmerwerken laat u wegdromen

Heeft u uw zinnen gezet op een prachtige eiken buitenkeuken, gemaakt van de beste kwaliteit hout en geheel naar uw wensen? Dankzij 35 jaar vakkennis en jarenlange ervaring in de timmerbranche kan Van Meel Timmerwerken u uitstekend helpen met het bouwen en plaatsen van een maatwerk eikenhouten bijgebouw. Onze vakmensen bouwen uw luxe buitenverblijf naar wens. Droom heerlijk weg zonder zorgen, want wij bieden ambachtelijk vakmanschap en 10 jaar garantie op alle buitengebouwen. Elk eiken bijgebouw maken wij op maat in onze eigen werkplaats. Met u bespreken wij graag uw wensen en eisen.

Bij Van Meel Timmerwerken bent u zeker van:

  • hulp bij het ontwerpen en bepalen van de ideale ligging;
  • 100% maatwerk;
  • 10 jaar garantie op alle buitengebouwen;
  • hoogwaardig en duurzaam Frans eikenhout van QP1 kwaliteit;
  • vakmensen met jarenlange ambachtelijke ervaring.

Neem contact met ons op

Wilt u een luxe eikenhouten buitengebouw laten plaatsen, schakel in dat geval de hulp in van Van Meel Timmerwerken. Wanneer u contact met ons opneemt beantwoorden wij graag uw vragen. Bellen doet u met 06 111 111 05 of door een e-mail te sturen naar [email protected].