Kwaliteit eiken bijgebouwen op maat

Laat uw dromen een realiteit worden!

Van Meel Timmerwerken zorgt voor het maken en plaatsen van authentieke, op maat gemaakte eiken bijgebouwen! Uw unieke oase van rust wordt gemaakt van prachtig Frans eikenhout dat een Bourgondische stijl . Dit hout is hard, duurzaam en van een uitstekende kwaliteit. Droom weg in een eikenhouten bijgebouw dat perfect bij u past. Als sparringpartner informeren wij u natuurlijk graag over de mogelijkheden. Aarzel niet! Vraag direct meer informatie aan.

Bestel uw droom eikenhouten bijgebouw bij Van Meel Timmerwerken

Van Meel Timmerwerken heeft al 35 jaar vakkennis en daardoor ruime ervaring in de timmerbranche. Wij helpen u graag met het bouwen en plaatsen van een maatwerk eikenhouten bijgebouw, waarbij het verlangen naar nostalgie en sfeer voorop staat. Uw luxe buitenverblijf wordt naar wens verzorgt door onze vakmensen. Het is nu ook mogelijk om zelf heerlijk weg te dromen met de zekerheid dat u bij ons kunt vertrouwen op ambachtelijk vakmanschap en 10 jaar garantie op alle buitengebouwen. Elk eiken bijgebouw wordt door ons op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Samen met u bespreken wij uw wensen en eisen zodat wij het beste resultaat kunnen verwezenlijken.

Bij Van Meel Timmerwerken bent u zeker van:

  • 100% maatwerk;
  • hoogwaardig en duurzaam Frans eikenhout van QP1 kwaliteit;
  • hulp bij het ontwerpen en bepalen van de ideale ligging;
  • vakmensen met jarenlange ambachtelijke ervaring;
  • 10 jaar garantie op alle buitengebouwen.

Eiken bijgebouw nodig? Schakel onze hulp in!

Wilt u ook een perfect passend, luxe eikenhouten buitengebouw laten plaatsen? Wilt u heerlijk genieten van uw tuin dankzij onze prachtige bijgebouwen? Dan kunt u profiteren van de kennis en ervaring van Van Meel Timmerwerken door meteen onze hulp in te schakelen! Wanneer u contact met ons opneemt beantwoorden wij graag uw vragen. Bel direct met 06 111 111 05 of stuur een e-mail naar [email protected].