Eikenhouten bijgebouwen

Eikenhouten bijgebouwen, Van Meel is dé specialist!

Op zoek naar eikenhouten bijgebouwen, authentiek, traditioneel of juist heel modern ? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van dit luxe buitenobject uitgevoerd in Eikenhout. Het bouwmateriaal van de toekomst. Wij voeren niet alleen uw wensen uit, maar denken ook vooraf met u mee. Zo krijgt u hét Eikenhouten Bijgebouw waar u de rest van uw leven van kunt geniet. Dat is dé kwaliteit en duurzaamheid die wij leveren.

Wat is een Eikenhouten Bijgebouw?

Denk hierbij aan de volgende toepassingen van Eikenhout:

Al deze bijgebouwen worden ook voorzien van zeer kwalitatieve en exclusieve Stalen Kozijnen.

Mooie Voorbeelden van van Eikenhouten Bijgebouwen

En zoekt u inspiratie voor in uw achtertuin? Van Meel Timmerwerken uit Made beschikt over talloze voorbeelden van mooie eikenhouten bijgebouwen. We zetten enkele buitenobjecten voor u op een rij.

Onze Eikenhouten Bijgebouwen

Houten tuinhuis

Lekker loungen of vergaderen in uw luxe eiken tuinhuis. Met vogelgeluiden op de achtergrond geniet u er van een goed boek. In een eikenhouten tuinhuis van Van Meel Timmerwerken komt u helemaal tot rust.

Buitenkeuken

Proef de sfeer van warmte en gezelligheid in een exclusieve eiken buitenkeuken van Van Meel Timmerwerken. Daar bereidt u de lekkerste gerechten voor vrienden en familie.

Veranda

Breng het mediterrane buitenleven naar u toe met een luxe houten veranda. Dat is tevens de meerwaarde van een luxe houten terrasoverkapping: u geniet er alle jaargetijden van.

Eikenhouten schuur

Een eikenhouten schuur is de ideale plek om lekker te onthaasten. Laat alle dagelijkse beslommeringen van u afglijden en kom volledig tot rust in uw authentieke eikenhouten schuur.

Poolhouse

Heeft u een zwembad in uw tuin, maar nog geen douche- of kleedruimte? Een poolhouse is daar geschikt voor. Bovendien geeft een houten poolhouse uw tuin extra allure.

Een prachtige eiken overkapping!

Een eiken overkapping, maar dan zeer exclusief! Een eiken overkapping die geheel past bij uw persoonlijke smaak. Van Meel Timmerwerken is dé expert op het gebied van eikenhouten buitengebouwen. Riet, hout, stijl, sfeer en een authentiek gevoel. U zoekt toch ook nostalgie, rieten daken, Belgische Arduinen sokkels en hoogwaardig eikenhout. Een testament aan uw smaak en Lees verder

Waarom Eikenhout?

Wij gebruiken Eikenhout door de kracht en hardheid van het hout. Eikenhout is ook makkelijk te bewerken, zodat wij op elke wens een passend oplossing kunnen bedenken. Wij kunnen het Eikenhout namelijk zowel machinaal als met de hand bewerken. Het laat zich ook goed lijmen, beitsen en lakken zodat ook de volgende generatie van het Luxe Buitengebouw kunnen genieten.

Bent u op zoek naar een luxe buitengebouw?

Voor meer inspiratie neemt u een kijkje op onze Eikenhouten Bijgebouw inspiratiepagina. Daar vindt u een aantal gerealiseerde projecten van onze hand. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze luxe eikenhouten bijgebouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag te allen tijde van dienst.