Eikenhouten tuinhuis of schuur kopen?

Eikenhouten schuur of tuinhuis van Van Meel

Laat Van Meel Timmerwerken u helpen om een eiken tuinhuis of schuur te realiseren! Wij maken uw unieke oase van rust van prachtig Frans eikenhout. Hierbij nodigt u niet alleen een sfeer van nostalgie uit, maar dit materiaal staat erom bekend hard, duurzaam en van een uitstekende kwaliteit te zijn. U kunt nu ook heerlijk wegdromen in het buitengebouw dat perfect bij u past. Wij treden  graag voor u op als sparringpartner die samen met u de juiste noot raakt. Wacht niet! Vraag direct meer informatie aan

Hoge kwaliteit maatwerk

Van Meel Timmerwerken beschikt over 35 jaar vakkennis en ruime ervaring in de timmerbranche. Als timmerman met een eigen wil zijn wij in staat u te helpen met het bouwen en plaatsen van een maatwerk eikenhouten tuinhuis of een schuur naar wens. Uw luxe buitenverblijf wordt door ons naar wens verzorgt. Heerlijk wegdromen met de zekerheid dat u bij ons zeker bent van ambachtelijk vakmanschap en 10 jaar garantie op alle buitengebouwen. Het complete buitengebouw op maat wordt gemaakt in onze eigen werkplaats. Aan de hand van uw wensen en eisen gaan wij aan de slag om u de sfeer te geven die u zoekt.

Bij Van Meel Timmerwerken bent u zeker van:

  • 100% maatwerk;
  • vakmensen met jarenlange ambachtelijke ervaring;
  • 10 jaar garantie op alle buitengebouwen;
  • hoogwaardig en duurzaam Frans eikenhout van QP1 kwaliteit;
  • hulp bij het ontwerpen en bepalen van de ideale ligging.

Wij staan voor u klaar

Wilt u een perfect passend, luxe eikenhouten buitengebouw laten plaatsen? Heerlijk genieten van nostalgie, sfeer en stijl? Dan kunt u profiteren van de kennis en ervaring van Van Meel Timmerwerken. Schakel meteen onze hulp in! U kunt altijd contact met ons opnemen. Aarzel niet om te bellen met 06 111 111 05 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden.