Een prachtige eikenhouten garage of carport!

Als specialist zorgt Van Meel voor uitstekend maatwerk

Geniet nu zelf van een eikenhouten garage of carport door Van Meel Timmerwerken deze te laten plaatsen! Uw unieke oase van rust wordt gemaakt van prachtig Frans eikenhout, dat erom bekend staat hard, duurzaam en van een uitstekende kwaliteit te zijn. Heerlijk wegdromen in het buitengebouw dat perfect bij u past is nu mogelijk. Wij treden graag als sparringpartner voor u op om een ontwerp te verwezenlijken. Aarzel niet en vraag direct meer informatie aan.

Uw chique eiken carport precies naar wens gemaakt

Van Meel Timmerwerken heeft 35 jaar vakkennis en ervaring in de timmerbranche, en is hierdoor uitstekend in staat u te helpen met het bouwen en plaatsen van een maatwerk eikenhouten carport of chique garage. Ook wij streven er naar om uw luxe buitenverblijf naar wens te verzorgen. Droom weg met de zekerheid dat u bij ons kunt rekenen op ambachtelijk vakmanschap, 10 jaar garantie op alle buitengebouwen en het complete buitengebouw op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Samen met u bespreken wij vooraf uw wensen en eisen om aan de hand daarvan aan de slag te gaan.

Bij Van Meel Timmerwerken bent u zeker van:

  • 10 jaar garantie op alle buitengebouwen;
  • hoogwaardig en duurzaam Frans eikenhout van QP1 kwaliteit;
  • hulp bij het ontwerpen en bepalen van de ideale ligging;
  • 100% maatwerk;
  • vakmensen met jarenlange ambachtelijke ervaring.

Neem nu contact met ons op

Wilt u ook heerlijk genieten bij een luxe eikenhouten buitengebouw, dat perfect past in uw tuin? Profiteer van de kennis en ervaring van Van Meel Timmerwerken en schakel nu onze hulp in. U doet dit door contact met ons op te nemen. Bel gerust naar 06 111 111 05 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij bieden u graag meer informatie over onze werkwijze en de mogelijkheden.