Over ons

“Als het van hout is, kan ik het maken”

Jan van Meel uit Made is een perfectionist. Als ambachtelijk timmerman met ruim 35 jaar ervaring in de timmerbranche, realiseerde Van Meel al tientallen projecten. Daar is hij dan ook trots op. En hij niet alleen, ook de klanten van Van Meel Timmerwerken zijn tevreden. Niet voor niets luidt het motto van Van Meel: “Als het van hout is, kan ik het maken.” Van Meel werkt dagelijks met veel toewijding aan zijn bouwprojecten. Dat stralen alle eikenhouten bijgebouwen uit. Van nostalgische tuinhuizen, luxe buitenkeukens, garages tot poolhouses. Jan van Meel maakt uw luxe buitengebouw 100 procent op maat en compleet van A tot Z.

Van Meel Timmerwerken houdt van Frans eikenhout!

Van Meel Timmerwerken levert graag luxe buitenobjecten van topkwaliteit. Dat is niet mogelijk als de materialen waarmee hij werkt niet top zijn. Vandaar dat Van Meel Timmerwerken kiest voor het gebruik van Frans eikenhout. Niet alleen vanwege de goede kwaliteit, maar vooral ook vanwege de duurzaamheid. Naast Frans eiken gebruikt Van Meel soms de houtsoorten lariks en douglas. De kleur en sterkte ervan liggen dicht bij elkaar.

Wilt u meer informatie?

Neem eens een kijkje op onze fotopagina. Daar vindt u een aantal gerealiseerde projecten van onze hand. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze eikenhouten bijgebouwen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag te allen tijde van dienst.